Σπουδές σε κορυφαία πανεπιστήμια της Βρετανίας 

Εισαγωγή σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα 
 

Αν έχετε μόλις αποφοιτήσει από το Λύκειο και το όνειρό σας είναι να σπουδάσετε σε Βρετανικά Πανεπιστήμια, χωρίς να διαθέσετε έναν  χρόνο για προ-πανεπιστημιακή ετοιμασία σε Foundation, η Skylines Study Abroad μπορεί να σας βοηθήσει, ακόμη και αν η βαθμολογία σας είναι σχετικά χαμηλή. Σας προσφέρουμε την κατάλληλη, εξατομικευμένη, ακαδημαϊκή υποστήριξη σε κάθε βήμα της διαδικασίας, για να κερδίσετε το χρόνο σας!
 
Όχι ... δεν κάνουμε θαύματα, αλλά με 25 χρόνια εμπειρίας και επιτυχούς καθοδήγησης στον ακαδημαϊκό χώρο μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε που να επικεντρώνετε τις προσπάθειές σας. Έχουμε επίσης "διδαχθεί" την αξία των σωστά ολοκληρωμένων αιτήσεων, διατηρώντας παράλληλα σταθερή και ειλικρινή επικοινωνία με τα πανεπιστήμια και μαζί σας σε όλη τη διάρκεια των διαδικασιών!
 

UCAS - UKPass

Ο οργανισμός UCAS (University, College and Admissions Services) ιδρύθηκε αρχικά το 1993, προκειμένου να υπάρχει ένα ανεξάρτητο περιβάλλον, όπου μαθητές από όλο τον κόσμο θα μπορούσαν να ενημερώνονται για τις επιλογές τους σε πρώτο πτυχίο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση του Ηνωμένου Βασιλείου και να αποστέλλουν τις αιτήσεις τους για να προωθηθούν στα αναφερόμενα πανεπιστήμια.

Για τους μεταπτυχιακούς υποψηφίους ιδρύθηκε το 2007 ο φορέας UKPass (UK Postgraduate Applications and Statistical Services).

Οι δύο αυτοί φορείς αποτελούν τα δύο μεγάλα "λιμάνια" για την εισαγωγή των υποψηφίων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της Βρετανίας για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές!


Στην προσπάθεια μας να σας δώσουμε μια σαφή εικόνα της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων παραθέτουμε παρακάτω τις χρονικές προθεσμίες για υποβολή αιτήσεων μέσω UKPass, για μεταπτυχιακά &  UCAS για προπτυχιακά .
 

UKPass, για μεταπτυχιακά:

Οι ημερομηνίες ποικίλλουν αναλόγως του Πανεπιστημίου και της Σχολής. Γενικώς γίνονται μεταξύ Οκτωβρίου του προηγούμενου έτους και Μαρτίου, για καλύτερες προοπτικές. Σε κάποια πανεπιστήμια και σχολές αιτήσεις μπορούν να γίνουν και μέχρι το Σεπτέμβριο!
 
 

UCAS για προπτυχιακά:

Ιούλιος - Οκτώβριος 2019

Αν δεν πετύχατε στο Τμήμα της επιλογής σας στην Ελλάδα, ή αν δεν σας καλύπτουν οι θέσεις που σας προσφέρθηκαν από Βρετανικά Πανεπιστήμια, σας δίνεται τώρα μια δεύτερη ευκαιρία να ξεκινήσετε άμεσα τις σπουδές σας σε Πανεπιστήμιο της Μ. Βρετανίας!

Τα Βρετανικά Πανεπιστήμια δέχονται τώρα αιτήσεις που θα καλύψουν τις διαθέσιμες, λόγω Clearing, θέσεις τους σε πολλούς τομείς στο πρώτο έτος σπουδών, ή σε προπαρασκευαστικό έτος για την ακαδημαϊκή χρονιά 2019-2020.

Σπουδάστε τώρα Economics, Business, Law, Engineering, Biology, Physics, Chemistry κ.α. Χορήγηση σπουδαστικού δανείου με ευνοϊκούς όρους, που θα καλύπτει τα δίδακτρα σας και θα αποπληρωθεί μόνο όταν εξασφαλίσετε επαγγελματική αποκατάσταση με υψηλές αποδοχές!

Δυνατότητα εισαγωγής και με το Απολυτήριο μόνο, χωρίς συμμετοχή στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

 Οκτώβριος 2019

Προθεσμία για την παραλαβή των πλήρως συμπληρωμένων αιτήσεων για σπουδές Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Κτηνιατρικής και για όλα τα αντικείμενα σπουδών στα Πανεπιστήμια της Οξφόρδης και του Κέιμπριτζ.

 

Ιανουαριος 2020

Προθεσμία για την υποβολή των πλήρως συμπληρωμένων αιτήσεων UCAS του πρώτου κύκλου, που εξετάζονται και ικανοποιούνται κατά προτεραιότητα!

 

Μαρτιος 2020

Προθεσμία για την υποβολή των πλήρως ολοκληρωμένων αιτήσεων του πρώτου κύκλου για μαθήματα σχετικά με Art & Design

 

Ιουνιος 2020

Προθεσμία για υποβολή "αργοπορημένων" αιτήσεων. 

 

Για όσους εγγραφούν σε Βρετανικά Πανεπιστήμια πριν την οριστική αποχώρηση της Μ. Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ισχύει το προνομιακό καθεστώς διδάκτρων για τους πολίτες κρατών μελών της Ε.Ε. Επίσης μπορείτε να σπουδάσετε δωρεάν, με σπουδαστικό δάνειο, που αρχίζει να αποπληρώνεται μετά το πέρας της φοίτησης σας και την ικανοποιητική επαγγελματική σας αποκατάσταση!

 

Επικοινωνήστε άμεσα με τους εκπαιδευτικούς συμβούλους της Skylines Study Abroad, οι οποίοι έγκαιρα και αποτελεσματικά θα σας βοηθήσουν:

 

• Στην έρευνα και επιλογή του κατάλληλου για σας προπτυχιακού προγράμματος

• Στην άμεση και απευθείας επικοινωνία με τα Πανεπιστήμια που σας ενδιαφέρουν

• Στη συμπλήρωση, παρακολούθηση και υποστήριξη της αίτησής σας

• Στην αίτηση εύρεσης διαμονής στην Εστία του Πανεπιστημίου

• Στην αίτηση για έκδοση ευνοϊκού σπουδαστικού δανείουΠροσωπικές πληροφορίες

*Όνομα:
*Επώνυμο:
*Email:
Τηλέφωνο:
Κωδικός ασφαλείας: