Η Μεγάλη Βρετανία είναι μια χώρα με πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, αξιοσημείωτο δημιουργικό δυναμικό και ακαδημαϊκή εθνική ταυτότητα άξια σεβασμού, με αποτέλεσμα την μακρόχρονη διατήρηση της πρώτης θέσης της σαν ο πιο περιζήτητος προορισμός για σχολεία με οικοτροφείο. Αυτή τη στιγμή, τουλάχιστον 20.000 γονείς εμπιστεύονται την εκπαίδευση των παιδιών τους σε οικοτροφεία της Αγγλίας, ενώ πάνω από 9.000 παιδιά αρχίζουν την δευτεροβάθμια εκπαίδευση τους στη Μεγάλη Βρετανία κάθε χρόνο.

Οι λόγοι που σας παροτρύνουμε να εμπιστευθείτε την κορωνίδα της ακαδημαϊκής εκπαίδευσης είναι πολλοί και ποικίλοι!
 

Συμβολή στην παγκόσμια επιστήμη

 
Το Βρετανικό εκπαιδευτικό σύστημα μέχρι σήμερα έχει επαινεθεί για την τεράστια συμβολή του στην ανάπτυξη επιστημών σε παγκόσμιο επίπεδο. Απόφοιτοι Βρετανικών σχολείων και Πανεπιστημίων είναι μια σειρά εφευρετών, όπως ο Κάρολος Δαρβίνος και ο Ισαάκ Νεύτων.
 

Αγγλική Γλώσσα

 
Η Αγγλική γλώσσα θεωρείται η πιο διεθνής και αναγνωρίσιμη στον πλανήτη. Υπάρχει αλήθεια καλύτερο μέρος από τη Μεγάλη Βρετανία για να βάλει το παιδί σας τα θεμέλια του στη γλώσσας των σύγχρονων επιχειρήσεων και επικοινωνιών? Καθημερινά θα ζουν σε ένα περιβάλλον όπου θα εξασκούν τις γλωσσικές τους ικανότητες σε πραγματικές συνθήκες, οπότε και θα εμπλουτίσουν το λεξιλόγιο τους ακόμα και με ακαδημαϊκές απόψεις και εκφράσεις!
 

Μακροχρόνια ακαδημαϊκή παράδοση, σε συνδυασμό με καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας

 
Η σύγχρονη βρετανική εκπαίδευση είναι αποτέλεσμα μιας μακράς ακαδημαϊκής παράδοσης, η οποία έχει τα θεμέλια της στην τόνωση της δημιουργικής σκέψης κάθε παιδιού και την προώθηση της ατομικότητας του. Τα οικοτροφεία της Αγγλίας προετοιμάζουν πλήρως τους μαθητές για κορυφαία Πανεπιστήμια όπως του Cambridge, Oxford, Imperial College, London School of Economics.
 

Παγκόσμια αναγνωρισμένα πτυχία

 
Τα βρετανικά διπλώματα εκτιμώνται σε όλο τον πλανήτη. Διεθνή Πανεπιστήμια τα προτιμούν διότι προσφέρουν μια στερεή βάση για την οικοδόμηση της ακαδημαϊκής ζωής του κάθε παιδιού. Οι εργοδότες είναι σίγουροι για τις ικανότητες των φοιτητών ως προς τις ικανότητες τους στην επικοινωνία, την αυτοπειθαρχία και την σωστή διαχείριση του χρόνου τους.
 

Σοφή επένδυση

 
Κάθε χρόνο τα σχολεία της Μεγάλης Βρετανίας περνούν από ελέγχους σε σχέση με το κύρος, την ποιότητα και τα σύγχρονα εκπαιδευτικά συστήματα που χρησιμοποιούν για την εκπαίδευση των μαθητών τους.
 

Κοσμοπολίτικη εμπειρία

 
Σε κάθε Βρετανικό οικοτροφείο, οργανώνονται τακτικά κοινωνικές και αθλητικές εκδηλώσεις που επιτρέπουν στα παιδιά να μάθουν την Αγγλία, καθώς και άλλες χώρες, παραδόσεις και πολιτισμούς.

 

 


Προσωπικές πληροφορίες

*Όνομα:
*Επώνυμο:
*Email:
Τηλέφωνο:
Κωδικός ασφαλείας: