ΙΑΤΡΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΑΓΓΛΟΦΩΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Ιατρική - Οδοντιατρική - Κτηνιατρική - Φαρμακευτική - Φυσιοθεραπεία!

 σε Μ. Βρετανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Τσεχία, Σλοβακία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Λετονία και Ρωσία

 
Μη σβήσετε το όνειρό σας να γίνετε γιατρός, φαρμακοποιός, φυσιοθεραπευτής, οδοντίατρος, ή κτηνίατρος, αν έχετε τελειώσει (ή τελειώνετε τώρα) το Λύκειο, το Ι.B., ή τα GCE  και, λόγω ασφυκτικού ανταγωνισμού, ή μη άριστων βαθμών,δε βλέπετε προοπτική εισαγωγής σας στις Ιατρικές Σχολές της Ελλάδας!
 
Υπάρχουν και άλλες επιλογές, όπως:
 

Ιατρικές Σπουδές σε Μ. Βρετανία και Ιρλανδία

Η εισαγωγή στα ιατρικά πανεπιστήμια της Βρετανίας είναι ιδιαίτερα απαιτητική και ανταγωνιστική!

 
Πολλοί Βρετανοί και Ιρλανδοί σπουδαστές, με σχεδόν άριστα A-levels και ILC, σπουδάζουν Ιατρική σε αγγλόφωνες ιατρικές σχολές πανεπιστημίων της Ευρώπης, λόγω του έντονου ανταγωνισμού στις Ιατρικές σχολές της Βρετανίας και Ιρλανδίας.
 
Παρά τις δυσκολίες έχουμε επιτύχει εισαγωγή υποψηφίων για Ιατρική σε πανεπιστήμια, όπως το Imperial College, University of London, στο Trinity College, University of Cambridge, στο Royal College of Surgeons, στην Ιρλανδία, στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, του Μπράιτον κ. ά.
 
Στις περισσότερες περιπτώσεις προηγήθηκε ένα ειδικό pre-University, pre- Med (Foundation) course,  σε ειδικά τμήματα Ιατρικών σπουδών, που λειτουργούν σε πολύ καλά Κολέγια της Βρετανίας και της Ιρλανδίας, όπως στο Bellerbys College  στην Αγγλία και στο Institute of Educationστο Δουβλίνο.
 
Οι επιτυχίες τους, ως προς την εισαγωγή υποψηφίων στις Ιατρικές σχολές είναι εντυπωσιακές. Το Institute of Educationεισήγαγε πέρσι 44 σπουδαστές του στην Ιατρική σχολή του .RoyalCollege of Surgeons!
 
Διακεκριμένα διεθνώς κρατικά πανεπιστήμια Ιατρικήςστην Ιρλανδία όπως τα RoyalCollege of Surgeons,  University College Dublin  κ.ά., προσφέρουν όχι μόνο υψηλού επιπέδου έρευνα και σπουδές αλλά και σχεδόν δωρεάν φοίτηση για πολίτες Ε.Ε.
 
Η εισαγωγή για «δυνατούς υποψηφίους» είναι εφικτή, χρειάζεται κατάλληλη προετοιμασία, αλλά αξίζει τον κόπο!
 
 

Ιατρικές Σπουδές σε άλλες χώρες της Ευρώπης & στην Αμερική

 

Διεθνώς καταξιωμένα, παραδοσιακά, Ιατρικά Πανεπιστήμια σε

 

Ιταλία, Τσεχία, Σλοβακία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Λετονία και Ρωσία

 
προσφέρουν υψηλού επιπέδου ιατρικές σπουδές στα Αγγλικά για σπουδαστές από όλο τον κόσμο, αλλά και από την ίδια τη χώρα τους. Τα δίδακτρα είναι χαμηλά και το κόστος διαβίωσης του σπουδαστή ιδιαιτέρως χαμηλό. Η εισαγωγή σε ορισμένα πανεπιστήμια επιτυγχάνεται μετά από εισαγωγικές εξετάσεις, ενώ σε άλλα μόνο με την υποβολή πλήρους «φακέλλου» του υποψηφίου
 
 
Εισαγωγικές Εξετάσεις
 
Οι αιτήσεις με τους πλήρεις «φακέλλους» σπουδών προετοιμάζονται από τους ακαδημαϊκούς συμβούλους μας.
 
Η διεξαγωγή  των εισαγωγικών εξετάσεων (όπου απαιτούνται) συνήθως γίνεται στις εγκαταστάσεις της Skylines Study Abroad στην Αθήνα, γεγονός που σας βοηθάει να κερδίζετε, όχι μόνο σε χρόνο και χρήματα, αλλά και  σε ...αυτοπεποίθηση και επιτυχία!
 
Ημερομηνίες Υποβολής Αιτήσεων
 
Οι αιτήσεις εισαγωγής υποβάλλονται :
 
  • Στα Πανεπιστήμια της Βρετανίας και της Ιρλανδίας μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου και μέχρι το τέλος Ιανουαρίου αντίστοιχα.
  • Σε ορισμένα Πανεπιστήμια της Κεντρικής Ευρώπης και Βουλγαρίας αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι και το τέλος Αυγούστου/αρχές Σεπτεμβρίου..  
Η έγκαιρη  υποβολή ολοκληρωμένης αιτήσεως είναι πολύ σημαντική!
 
Οι πτυχιούχοι άλλων, συναφών με την Ιατρική, σχολών μπορούν να κάνουν αίτηση για κατευθείαν εισαγωγή στο 2ο, ή 3ο έτος Ιατρικής.
 
 
Διάρκεια Σπουδών & Κόστος
 
Η διάρκεια των σπουδών για ιατρικά επαγγέλματα είναι 4, 5 η 6 χρόνια, ανάλογα με το κράτος, το πανεπιστήμιο και την σχολή που θα επιλέξετε να φοιτήσετε, και τα δίδακτρα κυμαίνονται από €2.250/ έτος μέχρι €14.000/έτος και πλέον.
 
Το συνολικό κόστος ζωής, περιλαμβάνοντας τη διαμονή, σε ορισμένες χώρες κυμαίνεται από €350 μέχρι περίπου €750/μήνα.
 
H SKYLINES STUDY ABROAD ΑΚΟΜΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ:

•    Σύντομη, εντατική προετοιμασία για τις εισαγωγικές εξετάσεις (χημεία, βιολογία στα Αγγλικά) στις εγκαταστάσεις μας

•    Εξεταστικό κέντρο στα Γραφεία μας για τα περισσότερα Πανεπιστήμια

•    Παροχή τοπικού συνοδού για την εγγραφή και την εύρεση στέγης στη Ρουμανία, Βουλγαρία, Σλοβακία, Ιρλανδία και Τσεχία
 
 
Αποφύγετε την κουραστική έρευνα και γραφειοκρατία!
 
Ζητήστε μας σωστές, συγκεντρωμένες και προσαρμοσμένες στους στόχους σας πληροφορίες για τα αγγλόφωνα τμήματα Ιατρικών Σχολών σε πανεπιστήμια της αλλοδαπής
 
Oι σύμβουλοι της Skylines Study Abroad σάς ανοίγουν το δρόμο βήμα βήμα, για να επιτύχετε στο στόχο σας αναλαμβάνοντας όλες τις απαραίτητεςι διαδικασίες, τις αιτήσεις, διόρθωση του βιογραφικού σας, letter of motivation, προετοιμασία για εξετάσεις κλπ.
 
Η  Skylines  επίσης σας στηρίζει σε  όλη τη διάρκεια των σπουδών σας στην ξένη χώρα.