ΔΩΡΕΑΝ σπουδές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Liverpool College

 

Χρεώνεστε μόνο 13000 για διαμονή & διατροφή στο Οικοτροφείο του Κολεγίου.

 

 

Το Liverpool College, από τα καλύτερα Βρετανικά κολέγια στη ΒΔ Αγγλία, με μακρά εκπαιδευτική παράδοση, αφού ιδρύθηκε το 1840, αποκτά από το 2013 υπόσταση «κρατικής Ακαδημίας» και συνεπώς το δικαίωμα να παρέχει δωρεάν φοίτηση σε μαθητές από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

Επί χρόνια προετοιμάζει ταλαντούχους μαθητές για εισαγωγή σε κορυφαία Βρετανικά κ.ά. πανεπιστήμια, όπως Oxford, Cambridge, Durham, Edinburgh, Manchester, Leeds, Liverpool. Παρέχει παράλληλα και προετοιμασία για IELTS & SAT (για Αμερικάνικα πανεπιστήμια).

 

Βρίσκεται σε απόσταση 2 ωρών από το Λονδίνο και 10’ από το κέντρο του Liverpool, σε ιδιωτικό campus περ. 100 στρεμμάτων με μοντέρνες εγκαταστάσεις, εργαστήρια φυσικής, χημείας, τεχνών, μουσικής, υπολογιστών, βιβλιοθήκη, γυμναστήρια. Σε συνεργασία δε με το  πανεπιστήμιο τoύ  Liverpool έχει πρόσβαση σε όλες τις εγκαταστάσεις του, τη βιβλιοθήκη, καθώς και σε μαθήματα, ή εβδομαδιαίες διαλέξεις του.

 

 Οικοτροφείο

Το οικοτροφείο του κολεγίου παρέχει διαμονή & διατροφή σε άνετα μονόκλινα δωμάτια για 30 μόνο μαθητές/τριες. Υπάρχει 24ωρη επίβλεψη και φροντίδα σε μια πολύ οικογενειακή και φιλική ατμόσφαιρα, με επιλογές πολλών αθλητικών, πολιτιστικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων για τον ελεύθερο χρόνο των παιδιών.

 

 Αίτηση Εγγραφής

 

Οι εκπαιδευτικοί σύμβουλοι της Skylines Study Abroad, αντιπροσωπεύοντας αποκλειστικά για την Ελλάδα το Liverpool College, είναι επιφορτισμένοι με την ευθύνη της πρώτης συνέντευξης, για την καταλληλότητα του υποψηφίου για δωρεάν φοίτηση στο Liverpool College, καθώς και την καθοδήγησή του για συμπλήρωση και αποστολή των απαραίτητων πιστοποιητικών για την εγγραφή του/της.

 

Επικοινωνία

 

Η φοίτηση και ευτυχής διαμονή των «παιδιών μας», βέβαια, είναι κάτω από τη συνεχή δική μας παρακολούθησή και επικοινωνία με το κολέγιο, τα παιδιά και τους γονείς. Φυσικά και οι ίδιοι οι γονείς επικοινωνούν, ή επισκέπτονται, αν και όποτε θέλουν, το κολέγιο.

 


Προσωπικές πληροφορίες

*Όνομα:
*Επώνυμο:
*Email:
Τηλέφωνο:
Κωδικός ασφαλείας: