Το Surval Montreux, ανήκει στην ελίτ των Κολεγίων, απευθύνεται μόνο σε κορίτσια 12-19 ετών και έχει μια ιστορία άνω των 50 χρόνων. Σε ένα από τα πιο όμορφα και ψηλά σημεία της πόλης, με θέα την επιβλητικη λίμνη της Γενεύης και τις κορυφές των Άλπεων, διαμορφώνει χαρακτήρες και χτίζει γερά θεμέλια ζωής μέσα από τα ακόλουθα διεθνώς αναγνωρισμένα προγράμματα:

Foundation Year (12+): ένας χρόνος προετοιμασίας για τα IGCSE και  A Levels με μεγάλη έμφαση στις γλώσσες αλλά και για το πρόγραμμα του American High School.

American High School (14-17): To curriculum απευθύνεται στις μαθήτριες που έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν σπουδές σε ένα από τα Πανεπιστήμια της Αμερικής.

British IGCSE & Advanced Levels (14-17): Πρόγραμμα βασισμένο στο διεθνές αναγνωρισμένο Βρετανικό curriculum

Pre-University & Finishing programme (17-19): Μοναδικό πρόγραμμα 1 έτους ή 3 μηνών με έμφαση στην προετοιμασία για την είσοδο στο Πανεπιστήμιο, στις γλώσσες και στην επαγγελματική εξέλιξη. Επιπλέον, τα κορίτσια αποκτούν γνώσεις για να διευθύνουν μια επιχείρηση, παίρνουν μαθήματα debate και etiquette και γνωρίζουν πώς να ανταπεξέρχονται σε διεθνή φιλανθρωπικά και πολιστικά projects.

Surval Summer Camp

 

To καλοκαιρινό πρόγραμμα του Surval αποτελεί εμπειρία ζωής για κορίτσια 10-16 ετών. Το πρόγραμμα γλώσσας περιλαμβάνει εντατικά μαθήματα στην Αγγλική και Γαλλική γλώσσα με τα Γερμανικά, τα Ιταλικά και τα Ισπανικά ως δευτερεύουσες επιλογές. Οι  μαθήτριες έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε ένα μεγάλο εύρος δραστηριοτήτων εκπαιδευτικών, αθλητικών, πολιτιστικών ενώ έρχονται σε επαφή με τη συμμετοχή  σε φιλανθρωπικά projects. Μαθήματα τέχνης, δημιουργίας κοσμημάτων, etiquette, style, μαγειρική και ζαχαροπλαστική, ιστιοπλοϊα, κολύμπι και καγιάκ, αεροβική γυμναστική αλλά και yoga, κλασικός χορός αλλά και τμήματα fitness, ποδηλασία και βόλεϊ συμπληρώνουν ενδεικτικά ένα μοναδικό καλοκαίρι.


Προσωπικές πληροφορίες

*Όνομα:
*Επώνυμο:
*Email:
Τηλέφωνο:
Κωδικός ασφαλείας: